Blåbjergvej 10

6830 Nørre Nebel​

Ring os op,

Tlf.: 51 51 06 57

Vores materialer

Alm. Blank Zink,

er den type zink vi bruger mest, den har en blanke farve når den bliver sat op, men vil efter ganske få uger, udvikle ”platina”, der giver den klassiske matte farve.

Forplatineret Zink

er en zink ganske som den almindelige blanke, forskellen er bare zinken, har den naturlige flotte matte farve allerede fra dag et. Giver en rigtig god effekt på netop dig byggeri.

Anthra Zink

er en elegant og æstetisk smuk skifergrå farve, altså lidt over i det sorte. Giver også en rigtig god effekt på dit byggeri. ANTHRA-ZINC vil med årene blive en anelse lysere i farven.

Kobber

er et utroligt fantastisk og smukt materiale. Ved opsætning har den en meget blank farve, men vil lynhurtigt blive helt mørkt, rigtig flot løsning. Kommer vil med tiden blive lidt grønt.

Aluminium

arbejder vi også i, den fås i den naturlige blanke farve, men også mange spændende og frække farver, og kan som zink også bruges på tag og facade.

Se alle de forskellige materialer, brugt på virkelige byggeriger, under billeder.

Alle vores materialer overholder den europæiske standard

EN 988

der har været anvendt siden 1997 i 18 europæiske lande. Derudover er vores Zink er altid opbevaret tørt og ventileret, det glæder både på byggepladsen så vel som på værkstedet.