Blåbjergvej 10

6830 Nørre Nebel​

Ring os op,

Tlf.: 51 51 06 57

Frostsikring

Frostsikring for størst mulig sikkerhed:

​Vi udfører også frostsikring, og vinterlukning af dit hus eller sommerhus. Det at tømme din installation, kræver teknisk indsigt, og det har vi. Så lad os vinterlukke dit hus eller sommerhus, inden frosten sætter ind, så du er fri for ubehagelige overraskelser, når huset igen skal tages i brug for sommeren.

Vi kan også i nogle tilfælde montere varmekabler på vandrør, der sidder på særlige udsatte steder. En hurtig og nem løsning, så du ikke skal undvære vand når frosten sætter ind.

Skulle uheldet være ude, og rørene er frosset til, har vi det nødvendige udstyr til optøning. Ring og hør nærmere.

Firmates historie:

Nørre Nebel Blik & VVS ApS er et gammelt, traditionsbundet firma, med rødder meget langt tilbage. Flemming Petersen, der dengang var bosat i Sdr.Bork, blev i oktober 1965 ansat hos Arne Sørensen. Flemming har været i firmaet lige siden, kun afbrudt af et år som soldat i Randers. 

I 1973 døde Arne Sørensen, og hustruen ”Musse” kørte firmaet videre, indtil 1981 hvor Flemming overtog firmaet, stadig med Musse bag skrivebordet helt ind til 2009, hvor hun i en alder af 83 år stoppede.

I starten af marts 2005 startede Lasse Christiansen, der bor i Sdr.Bork, som lærling i firmaet, og blev udlært den 31. december 2008. Første januar 2009 blev Lasse medejer af firmaet.

Siden 2009 har der været meget plads til nytænkning, med moderne maskiner, men de to ejere vil selvfølgelig stadig køre firmaet videre i den gamle traditionsbundne ånd.