Blåbjergvej 10

6830 Nørre Nebel​

Ring os op,

Tlf.: 51 51 06 57

Blik​

Tagrender er blikkenslagerens helt store område, og har været det i over 100 år, i de seneste år, er der dukket mange forskellige former for ”færdige købte” tagrender op som kan købes i diverse byggemarkeder, fælles for dem alle er de ikke han holde.

Vi har set mange eksempler på tagrender der er tæret op, og gummisamlinger der er mørnet væk, eksemplerne kan også ses under billeder. Så derfor køb altid tagrender fra blikkenslageren.

Vi kan opsætte tagrenderne i alle størrelser og former, helt fra den klassiske halvrunde tagrende, til den firkantede tagrende, og til den nyere arkitekt rende. Vi kan selvfølgelig også lave special tagrende, og alle tagrender kan selvfølgelig leveres i alle de forskellige farver zink, men også i kobber.

Vi bruger ikke færdige købte bøjninger og geringer, men laver derimod det hele hjemme på vores eget værksted, så du får med garanti et flot look. Skifer er oprindelig blikkenslager arbejde, derfor har vi også inden for det område kæmpe erfaring. 

Vi kan reparere utætte tage, oplægge nye tage, alt sammen i både natur skifer og eternit skifer.

Skifer er oprindelig blikkenslager arbejde, derfor har vi også inden for det område kæmpe erfaring.
Vi kan reparere utætte tage, oplægge nye tage, alt sammen i både natur skifer og eternit skifer.

Vi leverer alt inden for Vvs, og har også her mange års erfaring, så skal du have bygget om, bygget til, lavet nyt badeværelse, installeret nyt varme anlæg, eller måske bygget helt nyt hus, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan levere produkter, materialer og varmeanlæg lige nøjagtig efter dit ønske og behov. Vi kan som nogle af de eneste i vores område udføre arbejde vedrørende vacum, et toilet system vi kender fra blandt andet tog, fly og færger, men i vores sommerhus område også fra vores almindelige toiletsystem.

Vi kan udskifte dit gamle toilet, reparere dit toilet, lægge nye rør i jorden, skifte ventiler. Som noget nyt kan vi nu også afsyrer, og udfører sugninger hvis toilettet stopper.​